Strojno vezenje je tehnologija, pri kateri s pomočjo igle in niti z vbodi našijemo določen motiv, napis, znak... na določen material.

Osnovni materiali so lahko razne tkanine, usnje ali drugi materiali, ki so tako tanki oziroma mehki, da jih šivalna igla lahko predre, in da se zvežeta gorja in spodnja nitka.

Vezenje poveča obstojnost in kvaliteto reklamnega materiala oziroma izdelka. Vezenje se lahko uporablja v reklamne, informacijske ali druge namene. Veliko pa se uporablja pri raznih obletnicah, shodih, akcijah itd.

Vezenje je veliko bolj obstojno od tiska, saj pranje, likanje in izpostavljanje sončni svetlobi ne spremeni prvotnega videza. Vezeni motivi oblačilom dajejo posebno prijeten izgled. Vezemo na različne artikle, kot so: majice, jakne, flise, brisače, kape, prte, šale, torbe, potovalke, ...

CENA VEZENJE JE ODVISNA OD
  • števila vbodov,
  • zahtevnosti izdelave vezenega logotipa,
  • količine vezenj,
  • artikla na katerega naj bi se vezlo (majica, kapa, flis jopa, soft shell jakna... Za boljšo predstavitev in razpoznavnost vašega podjetja vam lahko navezemo vaš logotip na kakršen koli izdelek iz naše ponudbe ali na oblačila, ki jih prinesete sami.

Za boljšo predstavitev in razpoznavnost vašega podjetja vam lahko navezemo vaš logotip na kakršen koli izdelek iz naše ponudbe ali na oblačila, ki jih prinesete sami